DATEV

DATEV-Audit próbára

Tisztelt Könyvvizsgáló kollegák ! Valószínűleg Önök is hallottak már a könyvvizsgálók dokumentációs munkáját segítő DATEV szoftverről, melyet az MKVK Oktatási Központja terjeszt az Előkészítés Kft-vel.

Több érdeklődő számára probléma volt a korábbiak során, hogy a szoftver nem volt tesztelhető a saját környezetben, így az esetleges alkalmazásról bemutató vagy a rendelkezésre álló videók alapján kellett volna dönteni. Most 55 napig ingyenesen kipróbálhatja a terméket. Ezen időszak után dönthet a felhasználó, hogy meg kívánja-e rendelni a terméket. Az ingyenes kipróbálás egyetlen feltétele, hogy a szoftver hazai forgalmazói számára az érdeklődő könyvvizsgáló biztosítson egy egynapos ingyenes szakmai betanítási lehetőséget saját irodájában, mely alapján a szakemberek megismerve a munka környezetét a legoptimálisabb felhasználási módra tudnak javaslatot tenni.

A betanítás keretében kollégánk megismerteti Önöket a DATEV struktúrált munkapapírrendszerével, amely a könyvvizsgálóknak nemcsak a dokumentálási tevékenységét, hanem a könyvvizsgálati munka tervezését és a kockázatok kezelését is hatékonyan elősegíti.

Ezen fejlesztésnél is alapelv a DATEV programban, hogy egységes rendszerben, az ügyfél által rendelkezésre bocsátott fokönyvi kivonat adatai figyelembevételével követi a tervezési folyamatot, az ott meghatározott kockázatok alapján tesz javaslatot az elemzo vizsgálatok mélységére és követi ezek lebonyolítása során a vizsgálati eredményeket. A munkapapírok kitöltése során rögzített megjegyzések alapján, a vizsgálat végén egyszeruen lekérdezheto, illetve áttekintheto, hogy a kiadandó záradékra, a záró tárgyalásra illetve a vezetoi levélre vonatkozóan milyen megállapítások születtek, illetve azok mely mérlegtételeket és miért érintették. Ez a rendszer azon túlmenoen, hogy növeli a könyvvizsgálati munka hatékonyságát, jelentős eszköz lehet a könyvvizsgálati munka minőségbiztosítása területén is.

Annak érdekében, hogy érdeklődésüket még jobban felkeltsük, tekintse meg a program működésérol készült videókat, amelyek tartalmazzák a program főbb felhasználási lehetoségeit.

Reméljük minél több érdeklődő lesz és a könyvvizsgálati időszak során is él a munkája biztonságát és hatékonyságát növelő szoftver élesben történő kipróbálásának lehetőségével.


      Főoldal       Vissza       Kapcsolat       Nyomtatás

Saját fiók


Online felhasználó: 12
IP cím: 3.228.220.31